sobota 4. dubna 2009

durianci jsou kazdy den moc dobry,

co durian, to skvost, jsme z nich s mangem uneseni, naladeny na stejnych durianovych vlnach, si blazene pochtnavame, vznasime se na durianovych mraccich, durian je nejen kral ovoce, ale je i ovocem kralu. delikatesa vsech delikates. tajuplny durian. mnam, mnam, mnam...

taky jsme si moc kazdy den pochutnavali na stavach kremove a huste konsistence ze zelenych hroznu, jednou dvaktrat az trikrat za den, od vcerejska jsme bez hroznu, v pondeli koupi mango novou bedynku. dale jsme vypili par rock melounu (galia) silne aromatickych a sladkych, stava byla husta jako ten spravny nektar. dneska jeden maly vodni melounek, dali jsme si kazdy 6dl k moji snidani, dneska pro me brzo uz v 11:30, mango uz jedl, silhala jsem hlady a doufala ze se mango brzy vrati ze zberu micku na golfaci...no mel stesti prisel, ja totiz radsi jim/popijim s nim, mam z toho vetsi poteseni, no a druhou stavu jsme si dali az v pet vecer, a asi v sedum jsme si rozmackali banany s naktarinkama vidlickou a ja se v polovicce hostiny rozrechtala silnou euforii, ano, smala jsem se jako blazen, stestim bez sebe, v objeti ovocne euphorie pri ktery mi v oku mysli prochazi mnoho krasnych obrazu z meho zivota... je to zarucene jeden z mnoha krasnych daru ovoceho zivobyti.

na durian doslo, brzo po tom co jsem vylezla z vany, kde jsem si dvakrat s velkym potesenim prezpivala s kasey chambers skoro cely album barrikades and brick walls, za doprovodu jeji kapely, album, ktery jsem sla pred mnoha lety kdyz vyslo a bylo mi darovano vratit protoze se mi nelibilo, ale nevzali si ho, tak se mnou zustalo, a svete div se, po delsi dobe jsem si to album znovu poslechla a vetsinu pisnicek jsem si zamilovala. jeste si nepamatuju vsechny slova a nemela jsem ve vane texty, tak hodne bylo la la la a to hlavne napoprvy, napodruhy uz se mi vybavilo textu vic. uz jsem tohle album dlouho nezpivala aspon rok... byl to pro me silny a nadherny zazitek... od ty doby co vedome zpivam si rikam: pisnicku nepoznam, dokud si ji nezazpivam.

durianek byl taky plny novych nebeskych dobrutek, hodne kremovej a vic nez dokonalej. jim durian pokazdy pomalinku aby mi dlouho vydrzel, i kdyz to je docela umeni, nebot se ta kremova perinka primo na jazyku rozplyva. jeste tu mame dva, krasne sladce voni, ale nepokouseji me, jen mi obcas pripomenou ze zitra bude zase nezapomenutelna kralovska druianova hostina. rada se tesim.

jeste jsme v minulem tydnu vypili nekolik stav z ananasu pomerancu a bananu, a z ananasu a pomerancu, a snedli dosti vybornych naktarinek. je mozny ze jsem na nejake ovoce zapomela. aha uz vim, banany, ktery jsem uz asi 3 roky nic moc nejedla zase uzivam ve vetsich davkach a to skoro kazdy vecer pet az sedum kousku, stredne velkych. hodne sladky a moc jedly. mango si dava tak jeden dva skoro denne.

a stale u nas vladne ovocna pohoda, klid a mir, harmonie a laska.

pocasicko bylo slunecny a oblacne prehankovy a to i padaly trakare, proste spravnej april, ale teploucko bylo a to i v noci, a uz od vcera bez deste jen sem tam zatazeno. zitra ma byt slunecno. tak uvidime. jsou blesi trhy, zase se tesim. na to vstavani ale moc ne, ale nezabyvam se tim vim ze jsem to prezila uz nekolikrat preziju to zas.

zivot je krasnej

malabar beach

krasny prirodni bazen morske na plazi malabar, kousicek od nasi krabice od bot

durian s ruzema

durianova a ruzova aromaterapie...

Žádné komentáře:

Okomentovat