pátek 17. dubna 2009

jak muzete zviditelnit

12

neviditelne? nejprve sve sny jasne definujte; jedinym omezenim v tom, ceho muzete dosahnout, je mira vasi schopnosti presne vymezit predmet sve touhy. zacnete si specifikovat sve cile a behem nekolika pristich dnu si pripravte plan, ktery povede k jejich naplneni.

(anthony robins)

ja, kdyz jsem jasne definovala muj sen jist tak, abych zachovala zivot, jsem hned s radosti a nadsenim zacala planovat kde a jak budu ovoce nakupovat... jak nalozim s volnym casem ktery nebudu muset venovat vareni, a vsemu co k nemu patri, jako myti nadobi, zdlouhave nakupy atd. a u toho planovani jsem si brzicko vsimla, jak moc mi toto rozhodnuti zmeni muj zivot k lepsimu. svou jednoduchosti mi ovocna zivotosprava hodne zjednodusila a obohatila moji existenci. ano, tyto a podobne plany me vedly i cinum, tedy jejich naplneni, a tim se naplnil, zviditelnil muj sen...

maly stromek avokado

asi pulrocni avokadovy maly stromek na nasi zahradce. avokado snim, seminko zasadim a hle, novy zivot... :) muj sen se splnil a zvititelnil: zachovavam zivot coz me naplnuje radosti i hlubokou sokojenosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat