čtvrtek 16. dubna 2009

tuzka - kresleni pravou mozkovou hemisferou

och, ano, mam velkou radost, udelala jsem si radost tim, ze jsem se prihlasila na kurs tuzka - kresleni pravou mozkovou hemisferou. nasla jsem ho na webu. ano, dalsi vyhoda internetu, asi bych bez nej na tento kurs tak lehce nenarazila. kurs je dvoudenni a ubytovani a pomucky na kresleni zorganizovane a uz v cenne. jupiiiii, mam velikanskou radost, tesim se jako mala holka. kurs bude 11. 12. cervence v decine tam mam tetu, tak za ni po kursu, nebo pred, na par dni skocim, jeeee ta bude mit radost, uz me zve par let, ale nikdy mi to opravdu nevyslo, jasne ze se na tetinku milusku taky tesim.

decin jsem taky vybrala proto, ze je je tam zatim nejvic volnych mist, a tak kdyby se chtel jeste nekdo koho znam ci neznam pridat, aby mel/a moznost se bez problemu prihlasit. jsou i jine kursy jako pastel, akvarel atd. ale ty jsou jen pro ty co uz maji za sebou kurs tuzka.

ano, je to tak byla jsem trosilinku zklamana, kdyz jsem zjistila, ze kurs zpev a kresleni je uz vyprodany, nebot moje touha zazpivat si s vetsi partou lidicek je silna, ale nenechala jsem aby se ten smutek ve me usadil, a hned jsem se rozhodla co ucinim proto abych se citila lip a taky jsem hned jednala a napsala email, zda by me mohli prihlasit na kurs zpev jako nahradnici na 17. - 19. cervence ktery se porada v telci. a hned jsem dostala milou premilou odpoved ze si me jako nahradnici evidujou. no a ted jsem se tam mrkla to rozpisu kursu a vsimla jsem si ze se vejdu jeste do jednoho terminu (17. -19.cervence, dolni hbyty) taky coby nahradnice, tak jim jeste dnes napisu at si me tam taky poznamenaji. a budu si moc prat at to vyjde. a kdyz to nevyjde, ma to tak byt. a treba to vyjde pri pristi ceske navsteve ze? hlavne kdyz ted vim, ze jsou kursy popularni a rychle vyprodane, a tak zacnu priste objednavat mnohem driv

och, ach, ha, ha, ha, mam radost, ze jsem si udelala radost. a diky serafine, ze poradas tak smysluplne kurzy pro radost a osoobni rust. jupiiiii.

kdyby mel nekdo zajem mrknete na velice dobre zorganizovane stranky serafina. :)

tuzka

zpev

muj obrazek malinky detail

malinky detail obrazku, ktery jsem si podle sveho vodovkama obmalovala z nejakeho kalendare, protoze se mi libil. moc me to bavilo a slo mi to rychle a samo, proste jsem si jako dite hrala s barvami a tvary. je to z minulyho roku, chodila jsem na takove malovaci dychanky, ale diky neschode organizatoru se tento mily krouzek rozpadl. no, jednou o tom napisu trochu vic. mam od tud hezke vzpominky. a nejen proto se tak tesim na tuzku v decine. jsem taky rada blizko reky. fotila jsem ja moji digi camerou.

Žádné komentáře:

Okomentovat