neděle 19. dubna 2009

kazdy z nas ma

13

cile, i kdyz si je nekdy neuvedumujeme. a nase cile, at uz jsou jakekoli, vyznamne ovlivnuji nas zivot. ovsem nektere cile, jako napriklad: "musim vyrovnat ty zatracene ucty," postradaji jakoukoli inspiraci. klicem k uvolneni nasi skutecne sily je schopnost stanovit si takove cile, ktere jsou dostatecne vzrusujici, aby inspirovaly nasi kreativitu a zazehly v nas plamen vasne.

nyni si z rozmyslem stanovte sve cile. nechejte si projit hlavou vse, co stoji za uvahu. potom si vyberete ten cil, ktery vas nejvice vzrusuje, nejaky, kvuli kteremu jste ochotni brzy vstavat a bdit dlouho do noci. zvolte si konecny termin, dokdy svuj cil musite splnit, a zapiste si par vet o tom proc musite sveho cile dosahnout bezpodminecne ve stanovenou dobu. je dost vyznamny na to, aby pro vas predstavoval skutecnou vyzvu? aby vas dotlacil k prekonani vlastnich hranic? aby odkryl vas skutecny potencial?

(anthony robbins)

jeden z mych cilu, ktery me dostatecne vzrusuje: odstehovat se koncem roku 2009 do teplicka tropu, a z mesta do prirody za lepsim vzduchem, ovocem a zivotem. navic mam to stesti ze muj mango ma ten samej cil. tesime se jako maly deti. a to nejen na pestovani ovoce a vetsi teplicko...


eukalyptus a bily kakadu

bily papousek kakadu na eukalyptu. leto 2005 sydney

Žádné komentáře:

Okomentovat