pondělí 16. března 2009

ovocne rozjimani s Mangem na radiu abc

prislo zcista jasna a vse bylo sup, sup, sup... no proste rychlovka. bylo kolem druhy odpoledne, mango se vratil z prace (2 hodiny zahradnik), a z nakupu, privezl rajcata, libanonsky okurky, a durian, jinak tu jeste spostu ovoce je. hlavne kupa pomerancu a vodnich melounu. no, a ja jsem zrovna dospinkala, kdyz se mango vratil, ano, na hodinku jsem si zdrimla, a tak ja nejdriv na wc a pak supky dupky zpatky do postylky a to uz mi mango v kuchyni vyrabel cerstvou pomerancovou stavu, jasne pro sebe taky, pili jsme ji v posteli a byla sladka jako med, chvilku si povidame a pak mango prines ten tajemnej durian, a uz jsme si zase pochunavali, tentotkrat byl zase uplne jinej a originalni a hodne huste tucne kremovej, no, jen jsme si pomlaskavali a kdyz jsme byli v tom nejlepsim, zvoni telefon.

byl to manguv kamarad, syrovy vegan z victorie, (jeden z australskych statu)a ze jeho pritel ho pozadal zda by udelal ovocne interview pro radio abc (narodni, vsechny staty), ale on na to ze sice v ovoce veri ale nezije, protoze ji i jine syrove jidlo, ale ze jeho kamarad mango ji jenom syrove ovoce a ze by se vic na to hodil. pozadal tedy manga, zda by mel zajem udelat to inerview on, mango na to, ze velice rad a kdy ze to bude, prej tak za 2 hodinky, a jeste chvili pratelsky poklabosili. pak jsme domlsali ten vytecnej durian a uz zase zvonil telefon, volali z radia, a po kratsim rozhovoru s prijemnou pani, ktera sama projevila o ovoce velky zajem, bylo vse zorganizovano a ze za dve hodky a pul zavolaj a to uz bude to interview, tak jsme uz v posteli zustali ve sladkem objeti a ani jsme se nenadali a uz zvonili z radia. pohodlne jsme se povalovali v posteli divali se na sebe kdyz si povidal mango s panem z radia, neslysela jsem otazky ale dovtipila se podle odpovedi. trvalo to asi deset patnact minut. potom nam poslali link kde ten ovocny rozhovor je. dam ho sem zitra je to ale v anglictine. jeste napsali Mangovi email ze byl bezvadnej(, byli s nim moc spokojeni. takze mame reklamu (ovocna zivotosprava a trochu i my) samozrejmne se tam mango zminil o tom ze zije se mnou ovocnou vilou a ze taky uz dlouho jim jenom syrovy ovoce. taky nam rekli, ze o ovocnou zivotospravu projevili zajem nebot nejaka muzikalni hvezda se na ovoce dala. je to muz. je mu 63. zitra ho sem hodim s tim pohovorem.

dneska jsme si jeste pochutnali na stave z hroznovyho zelenyho vina a to dvakrat a pak mixovana hroznova a pomerancova stava s bananama v mixeru, vyslo z toho bozsky piti, jak by mango rek, original smoothie. pred tim jsme si dali rajsky, okurky, loupany, krajeny s chili. vsechno ovoce co jsme jedli bylo moc dobry a nam bylo taky moc dobre. a kral durian, ten celemu jidelnicku nasadil korunu.

ps: obrazky a chyby az zitra je cas jit do hajan.

tak jsem tady a tady je link/vlakno na ovocne interview:

http://blogs.abc.net.au/nsw/2009/03/fruitarians---w.html?cid=151268401#comments

a tady je ten umelec co se pry dal na ovocnou stravu: jnemuje se james morrison je to slavny trumpetista, link jsme na nej nenasli, vcera jsem si ho spletla s van morrison tomu je tech 63let, kolik je trumpetistovi nevime. tak ze tak omlouvam se za predesle zcestne informace.

chyby jsem snad opravila vsechny a tady jsou obrazky...

tropicke ovoce

nabidka tropickeho ovoce v obchudku pri ceste nedaleko mista, kde jsme travili lonskou oz dovolenou.

duriany na strome thajsko

krasni durianci na durianovcich na durianove farme na nasi durianove dovolene v tajsku. kveten 2006

velky durian

velky durian to je ale strom co! a co mel na sobe durianu. na ty samy farme v tom samym (skoro) case. :)

Žádné komentáře:

Okomentovat