pátek 1. května 2009

den treti: cile

18

v oblasti vaich zalib ve volnem case

co byste si prali vlastnit nebo prozit, kdyby vas nesvazovala financni omezeni? kdyby se pred vami objevil pohadkovy dzin pripraveny splnit kazdy vas prikaz a prani, co byste mu pourcili?

1 premyslejte pet minut o nejruznejsich moznostech: co byste radi vybudovali nebo koupili? jakych udalosti se chcete zucastnit? jaka dobrodruzstvi si prejete prozit?

2 priradte kazdemu cili termin (6 mesicu, rok, 5let, 10let, 20let), dokdy ho chcete dosahnut.

3 zvyraznete si nejdulezitejsi cil tohoto roku.

4 ve dvou minutach pisemne zformulujte kratky odstavec, z nehoz bude jasne, proc jste absolutne odhodlani tento cil behem pristiho roku splnit.

(anthony robbins)

mym nejdulezitejsim cilem tohoto roku je presun z mesta do prirody, a to primo do obrovske ovocne tropicke zahrady. do ovocne austalske oblasti dalekeho vychodu statu queensland.

jsem absolutne odhodlana tento cil splnit tento rok a to proto, protoze je to muj dlouhodoby sen, ktery me nikdy neopustil. touzim zit na "vlastnim" pozemku plnem ovocnych stromu a ptaciho zpevu v tropickych vedrech ktere miluju. take potrebuji prostor pro moji tvorivost. mango taky tak. ano, jsem absolutne odhodlana si tento cil behem pristiho roku splnit. i mango.

zit na vlastnim pozemku je muj cil pro pristi rok. z tech samych duvodu jako stehovani v tomto roce. aaaaaaaaaach, us se moc s mangem tesime. jako maly deti.

ovocny trhy v tajsku

pristi rok je mym cilem zit na vlastnim ovocnem pozemku. chci nejenom ovoce kupovat, ale i na trzich prodavat. na obrazku si s potesenim vybiram vyborne lokalni thajske ovoce na tajskych trzich. 2006 kveten.

Žádné komentáře:

Okomentovat