úterý 19. května 2009

vsichni uspesni lide

24

dosahuji svych uspechu pomoci stejneho postupu, ktery vedome nebo podvedome uplatnuji. vyuzijte nasledujici ctyri jednoduche kroky, abyste dosahli vseho, po cem touzite.

NAVOD K ZARUCENI USPECHU

1

ujasnete si, po cem touzite. (budte konkretni! v jasnosti je sila.)

2

jednejte (protoze samotna touha nestaci).

3

sledujte, co funguje a co ne. (nechcete prece i nadal plytvat svou energii na neucinne pokusy.)

4

zkousejte ruzne cesty vedouci k cili, dokud se vam vase prani neuskutecni. (urcita flexibilita vam umozni vymyslet nove postupy a dospet k novym vysledkum.)

(anthony robbins)

tak tohle jsem se od anthonyho nenaucila, to mam v sobe prirozene. vzdy jsem mela rada jasno, proto se mi lehce jednalo, plytvani cimkoliv, tedy i moji energii mi je taky od malicka cizi. a ano, kdyz vidim ze tudy cesta nevede, nemam problem ji opustit a vydat se na jinou.

pri cteni obrich kroku jsem si uvedimila ze jsem neobjevila nic noveho, ale objevila jsem nekoho kdo to vidi jako ja. samozrejme jsem se i necemu novemu naucila, hlavne tomu, ze i tomoc, co v mych ocich bylo povazovano za nemozne az tak, ze jsem odmitla se tim zabyvat a smirila se s tim ze tento sen/sny se mi nikdy nesplni, je mozne si splnit. a taky ze uz jsem si par "nesplnitelnych " snu splnila. diky moc anthony. a taky dekuji sama sobe, ze se tak hezky o sebe staram

byly kvet

obcas mi mango prinese z prochazky kyticku a nekdy i nekolik, kvetinky netrha jenom foti :)

v jednom z mych snu, o kterem jsem byla pevne presvedcena ze se mi nesplni, jsem snivala o tom jak by to bylo krasne a uzansne, kdybych zila s ovocnym muzem. ono, jen nejakeho potkat je skoro zazrak. a jeste navic aby jsme si rozumeli, a byli do sebe zamilovani, to uz znelo spis jako utopie ci fantasmagorie. presto jsem se tohoto snu nidky nebyla ochotna vzdat. navic, po tolika letech ovoceho zivobyti me bylo JASNE ze s jinym nez ovocnym muzem bych nikdy opravdu stasna nebyla. a to taky vyplivalo z mojich zkusenosti, kdy jsem mela partnery vegetariany co jedli prevazne varene jidlo, a i dvakrat jsem uz s ovocnym muzem zila byla, ale tam zase nevysla ta celkova harmonie a laska nebeska na kterou jsem taky vzdycky verila a moc jsem po ni touzila. nijak jsem se tim nezabyvala, vedela jsem ze az potkam toho praveho, budu to jasne videt. a taky to tak bylo. jen jsem si zacala cist mangovy stranky (pred lety peti) a hned jsem vedela ze je to on, meho srdce sapmion. to ze k sobe patrime ale mango nevedel, coz me neodradilo a verila jsem, ze az prijde jeho cas, uvidi to co ja. a taky se tak stalo. po dvou letech skoro denodeniho vzajemneho e psani jsme se osobne sesli a uz se nerozesli, je nam spolu krasne a jako kazda prava laska, i ta nase naramne roste. ach, ano dockala jsem se.. neskutecny sen se uskutecnil. trpelivost ruze prinasi :)

zivot je krasnej.

Žádné komentáře:

Okomentovat