středa 14. dubna 2010

syrove cerstve zrale ovoce

mi vzdycky moc vonelo i chutnalo, a bylo odjakziva mym nejoblibenejsim jidlem. proto nebylo pro me tezke, najit k ovocne zivotosprave cestu a zustat ji verna.

od te doby, kdy se jenom cerstvym syrovym ovocem zivim mi jeste vic k srdci prirostla jeho vune, barvy a chute, jeste vic, nez kdy predtim jsem se do ovoce zamilovala. a jako kazda prava laska neumira ale naopak zije a roste, tak jako ovocne stromy, a jako i oni je velice stedra, plna krasnych vonavych chutnych daru, uzasnych barev a tvaru. kazdy kousek ovoce je unikatni a originalni, a krasne zdobi moje obydli.

cerstve syrove ovoce je ze vsech jidel nejlepe, nejlehceji a nejrychleji stravitelne a nezatezuje zazivaci ustroji jako ostatni rostliny, tuky, maso, vejce, mliko a vubec vse cim se vetsina lidstva zivi a neni to ovoce.

cerstve syrove ovoce obsahuje velke mnozstvi vody (ovocne stavy) a tak dodava telu vsechnu potrebnou vodu, a pri ovocne zivotosprave neexistuje pocit zizne a neni potreba dodavat vodu z vodovodu, studanky, pramene a nebo jak je v poslednich letech zvykem z plastickych a vyjimecne sklenenych lahvi.

cerstve syrove ovoce je bohate na vsechny potrebne latky, ktere zaruci pevne zdravi.

cerstve syrove ovoce je prirozenou potravou lidi.

cerstve syrove ovoce ma hodne odpurcu, kteri prichazeji o pevne zdravi a radost ze zivota.

s cerstvym syrovym ovocem je zivot krasny.

vino rambutan mango

hroznove vino rambutan a mango

hroznove vino

hroznove vino a slunce uvnitr i venku

mango a premi

muj muz mango (49) a nas spolecny pritel premi (neco pres sedesat) oba se zivi jenom ovocem a nestezuji si.



ovocna ja (53) a taky si nestezuju

2 komentáře:

  1. To je paradicka =) Do posledniho pismene pravda, na ovoci netreba vubec pit, ze zacatku by me to vubec nenapadlo ze nebudu muset doplnovat tekutiny, ale po vlastni zkusenosti musim uznat ze je tomu opravdu tak, a to jeste neni u nas sezona melounu :DD

    OdpovědětVymazat
  2. jeffiku, diky, ze jsi vyjadril i tvoji ovocnou zkusenost, a taky jsi nepotreboval zadne doplnovani tekutin. je to parada nestarat se o to co bude k piti, alespon v mem pripade.

    jasne, a nemusi to byt jen melouny, ale kazde ovoce doda potrebne mnozstvi tekutin. :)

    mnam, melounci, uz jsem si jeden vodni u mamky na druhyho kvetna objednala a taky pomerance, tretiho uz si nakoupim sama, tak mi to vyhovuje nejvic.

    OdpovědětVymazat