středa 24. března 2010

voda

je dulezitou soucasti meho zivota. od te doby co se zivim syrovym cerstvym ovocem, jsem ztratila pocit zizne, a nemam potrebu vodu pit, veskerou vodu prijimam z ovoce, ktere obsahuje asi 79% vody. ale neni to voda vodova, je to voda ovocna, sladounka a silne vyzivna, obsahuje vse co telo potrebuje, aby se mu dobre darilo a duch ktery v tele prebyva se raduje. cerstve ovocne stavy jsou velkou soucasti moji ovocne zivotospravy a popijim je vzdy s velkou chuti. i mango si na nich rad pochutnava. mivame i obdobi kdy pijeme asi deset dni v kazdem mesici jen ovocne stavy.

taky ja i mango milujeme vodu vodovou, a moc radi se v ni koupeme a plaveme. kdyz jsme bydleli v sydney plavali jsme v oceanu, ale ted uz pres tri mesice zijeme 60 km od more ve vnitrozemi tropickeho dalneho vychodu, a koupeme se v jezerech a v rekach. hlavne v rekach. momentalne bydlime v mestecku mareeba a jsou tu hned reky dve a do tech si chodime radi s radosti zaplavat.

v rece ted znovu plavu po mnoha a mnoha letech a probudila ve me prehrsel krasnych vzpominek na reky v kterych jsem kdysi davno plavavala, a pripomela jsem si i jak moc jsem vzdycky reky milovala a stale miluju. reka je vodni cesta, je to krasny vodni svet, a patri k ni i brehy, kterym nechybi malebnost prirodnich kras. kdyz plavu v rece, jsem na krasne ceste kterou obdivuji. reky patri k mym velkym laskam a jsem stastna, ze me osud zase po dlouhe dobe k nim privedl.

dneska jsme z mangem plavali v rece dvakrat a relaxovali na jejim brehu, bylo vestinou pod mrakem ale krasne teploucko a kdyz se na nas obcas usmalo slunicko, hodne hralo.

at je to more, laguna, reka, jezero, dest, louze, vodu jsem vzdy milovala a miluju a kdo vi, teba o ni jednoho dne napisu knihu.

dneska jsme si pochunali na stave z okurek polnich, akee, stave pomerancovojablecne, akee, stava ananasova,cherymoya, avokado okurka salatova rajce roma, hroznove vino tmave cervene a vsechno nam moooc chutnalo. stavy si sami doma vyrabime a hned za cestva vypijeme.

zivot je krasny

river in mareeba

river in mareeba

mango a river in mareeba

mango and river in mareeba

Žádné komentáře:

Okomentovat