neděle 28. března 2010

dneska

jsme tedy na trh nejeli, rano dosti prselo, a moc stanku by tam z toho duvodu nebylo. tak jsme nakoupili salatovy okurky, deset kousku, v supermarketu a jsou jedna basen. jinak mame jeste polni na stavy z minulyho tydne.

dneni jidelnicek: stava pomerancova, stava z polnich okurek, tri duriany, stava pomerancovojablickova, akee, avokado rajce okurka salatova, hroznovy vino tmavy, stava pomerancova.

pres den hlavne zatazeno, ale i tak krasny barvy na nebi a obcas se ukazalo i slunicko. vecer zacalo zase prset. cely den pohoda, jako vzdy. navsitivili jsme par garage sale, a koupili si stolek s policema, a dve starozitny ovalny misy na ovoce. ja si dala studenou koupel, do vany jsem se vycurala a do vlasu jsem si vmasirovala stavu z jednoho citronu, asi deset minut ji tam nechala a pak s hlavou pekne pod vodu, nakonec se jeste cela ve vane masirovala/myla velkou frote zinkou. vlasy si lebedi, kuze taky. i ja. mango mi obsas leci nozky spusobem raiki (doufam, ze se to tak pise) a dnes jsem pri tom upadavala do drimoty, a kdyz skoncil sla si lehnout do postele a ihned jsem usnula. po probuzeni jsem se euforicky chichotala a preslo me to asi az za hodinu.

taky jsem zase chvili sila v ruce ty potahy na predni sedacky do auta.

zivot je krasny

krasa ovoce

vino, mango a rambutan z dalky

Žádné komentáře:

Okomentovat