čtvrtek 24. září 2009

po navratu

z teplouckeho turecka jsme se s mamkou vratily do studenych, na slunicko skoupych dni a ani kazdodenni privalove deste nechybely. nebylo to nejkrasnejsi privitani, mame obe radi slunicko a teploucko.

me to zas tak moc nevadilo, hralo me vedomi, ze se za mesic a pul ohreju v australii, kdezto mamku melo hrat leto, na ktere se cely podzim a zimu a jaro tesila, a ted ji to leto nedava co od nej cekala, a tak si narikala: "leto zadny a to uz je polovina za nami, ani se nenadeju a bude zase ta dlouha zima." a tak podobne si stezovala, nemohla ze vzpamatovat z toho ze je ji zase zima, a casto ji opoustela usmevava spokojenost.

dalo nam to s romanou dost prace, aby jsme mamku premlivily, aby jela s nami na par dni do ase k romane na navstevu, moc jsme to obe chtely a nakonec se to podarilo, mamka svolila a tak za dva dny po navratu z turecke dovolene si pro nas romana prijela i se synkem davidem a odvezli si nas domu.

a byla pohoda, klid a mir, a resily jsme jistou novou dulezitou a vaznou situaci s pomoci vykladacich karet. vykladala hlavne mamka, romana trochu a ja vlastne s mamkou, my cteme jiny druh a jinak nez romana. ja jsem se naucila cist od mamky, romana se uci z knih. oni se totiz s mamkou skoro vubec nevidi, obcas si telefonujou, proste nemaji cas. bylo to vse hodne intenzivni, a dva dny to trvalo nez se to nejdulezitejsi v dobre obratilo.

samozrejme byl i cas na hrani si s triletym davidkem, a na prochazky a navstevy.. mamka za dva dny odjela a ja zustala. chybelo jen par dni do vikendu na ktery jsem mela naplanovany straz vitarianu, a ty rychle utekly a me najednou bylo jasny, ze ted prece nenacham romanu o samote, citila jsem ze me potrebuje, a nakonec me sama pozadala abych zustala dyl, nemohla jsem jinak nez se rozloucit s vita vikendem na ktery jsem se moc tesila.

romana ale pro me hodne znamena, je to moje velka laska, videly jsme se jen parkrat kdyz byla mimino, a pak az po patnacti letech a hned jsme se zamilovaly. trvalo to jeste dost let nez jsme se zacaly trochu vic vidat. kdyz jsme spolu je to vzdy jako krasny sen. nase duse si moc rozumi. a tak jsem si nakonec pobyt u romany pekne prodlouzila a odjela jsem az ve stredu zpet za mamkou, tatkou atd. a v patek jsem uz zase cestovala do skalny na sraz spoluzkaku.. tesila jsem se jako mala holka..

o tom priste

zivot je krasny

david a vodni meloun

davidek a vodni melounek

ranni rozcvicka

david s romanou si hraji na ranni rozcvicku :)

romana a david

romana s davidem, moje lasky

Žádné komentáře:

Okomentovat