pondělí 21. září 2009

ano, priznam se

bez muceni, mela jsem negativni zachvaty ze se ta strecha poradne nespravi a ze se tam to predni sklo nenapasuje, auticko uz mam pet let a vyhovuje mi a nerada bych se s nim loucila... ale zahanela jsem ty negativni myslenky jako protivne mouchy co jsem mohla, a darilo se mi, rikala jsem si: nebudu si delat velkou hlavu z neceho co se jeste ani nestalo... a zabiralo to, chmury se vzdy rychle rozplynuli tim, ze jsem zamerila mysl na neco uplne jinyho..

stalo se asi pred rokem, ze kdosi ukradl nase auto, jel se s nim projet a pak ho dost znicil, taky bylo rozbyty predni sklo a kdyz ho vymenili, az pak nam oznamil,i ze je na strese vetsi rezava dira a bude potrebovat opravit, ale na to se musi to sklo zase sundat, no nebyla to ta nejlepsi zprava, a kdyz nam trosku pri navalovych destich do auta prselo, jeden znamy to sikovne opravil nejakou zazracnou pastou a to fungovalo, do auticka neprselo ale zubem casu se rezata neosetrena dira vetsila a tak jsme se rozhodli, ze to nechame opravit, opravoval tedy zase jiny znamy a ze to udela tak, aby se nemuselo sundavat sklo, to alepri oprave naprasklo, no, nic, to je ok, hlavne ze je dira opravena a jezdit s trochu naprasklym sklem se taky tady da i smi.

prasklina na prednim okne pomalicku ale jiste rostla, a ted kdyz uz je manguv pobyt v australii jisty, je nam jasny ze se blizi dlouha cesta do tropickeho dalneho severu a rozhodli ze je cas na opravu. vse jsme domluvili se znamym nakonec tak, ze mango a on sundaji sklo, opravi uz konecne poradne tu strechu, a mango me pak vyzvedne za rohem u moji kamaradky, a pojedeme spolu asi patnact minut do garaze a tam auticku nasadi novy sklo, to se vse stalo presne podle planu..

v garazi nam rekli, ze se sklem prijedou tak za dve hodky, a pak chvilku prace, a pak to musi dve hodky stat v klidu a miru.. rozhodli jsme se s mangem jet domu taxikem a tam jsme si dali napul jeden vybornej durian a asi po dvou hodinkach, potom kazdy pul litru cerstve pomerancove stavy a za chvilku uz jsme jeli autem co nam tu nechal manguv kamarad i k pouzivani, nez odletel na dovolenou na dalny vychod, vrati se uz v utery..

no, a kdyz jsme prijeli do garaze, cekalo tam na nas auticko pekne opraveny, meli jsme velkou radost ze vse dobre dopadlo a taky ze uz mame celou tu legraci za sebou.

a tak jsme po navratu oslavovali dalsim duriankem

asi hodinu potom dalsi pullitrova cerstva stava pomerancova

ja a toyota

ja a toyota camry cekame az se zorganizuje privoz a oprava predniho skla.

zivot je krasny

Žádné komentáře:

Okomentovat